lördag 10 mars 2018

Villa Solrosen just nu!

Kommer du ihåg mitt "nya" dockskåp som jag tidigare skrivit om, det med en målad solros vid takåsen?

Huset är inte längre helt nytt för mig, det är redan över ett år gammalt, och så småningom har det mognat fram för mig att dockskåpet får heta "Villa Solrosen" - dels på grund av solrosen som jag spontant målade vid takåsen. Solrosen är en färgglad blomma och jag kommer att tillåta mig att mera än vanligt, fördomsfritt, kombinera starka färger i en katastrofal och måhända osmaklig röra. Det finns ett behov av att få utlopp för hysteriska färgexperiment ibland också!

För tillfället är Villa Solrosens inredning som ett bombnedslag, allting är provisoriskt ditslängt! Jag har flyttat föremål från andra dockskåp, köpt någonting på loppis, tillverkat själv eller fått någonting nytt av vänner.

Jag vill speciellt visa upp den fina toalettpappershållaren i tyg som en väninna nyligen överraskade med att ge mig! Sådant blir jag så glad över, när någon tänker på att bidra med någonting till min något galna hobby! Tack för det min vän!

I Villa Solrosen finns inte ännu en WC-stol, så där används ännu tillsvidare en potta, men toalettpapper behövs alltid! Toalettpappershållaren ser du nedan!


Igår tillverkade jag fyra grönväxter. Här nedan ser du dem!


Sedan följer några bilder om livet i Villa Solrosen överlag just nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar