måndag 9 januari 2017

Nya dockskåpets familj

Nu har det flyttat in en familj i det nya dockskåpet! Den här familjen skall renovera och så småningom flytta in i huset. Tillsvidare vet vi inte så mycket annat om dem än att det är en mamma och en pappa som har två barn, en flicka och en pojke som ser ut att vara relativt jämnåriga.

Vi får följa med och se vad de hittar på!Familjen har dock setts tidigare i dockskåpsbyn. Det verkar som om de är goda vänner med Alfred och Prisilla, eftersom mamman i huset deltagit i Prisillas möhippa och pappan i huset deltagit i Alfreds svensexa.

På Prisillas möhippa slutade det ju så galet att mamman föll av hästryggen. Det sägs dock, lyckligtvis, att hon inte skadade sig nämnvärt.
Alfreds svensexa å sin sida blev lite galen för Alfreds del, då han genom sitt misslyckade fallskärmshopp landade mitt på Ainos hustak. Det slutade ändå lyckligt utan brutna ben och armar och vännerna, däribland den nu aktuella pappan i familjen, var på plats och hjälpte till när Alfred landade. Ännu bättre blev det efteråt då sällskapet förflyttade sig till konjak-cigarr-rummet...Mamman i familjen verkar arbeta inom barnskyddet. Hon var en av dem som hjälpte till att hitta ett nytt hem åt lilla Greta som hittades ensam och förvirrad mitt på ett torg. Troligtvis var hon också involverad i fosterhemsplaceringen av lille Gabriel som nu bor hos Alfred och Prisilla.


Pappan i familjen brukar åtminstone ibland arbeta som auktionsmäklare. Vi såg honom för några år sedan slumpa bort varor på en större auktion i dockskåpsbyn.Ja, så helt obekant från de gångna åren är inte familjen som valt att bosätta sig i det nya renoveringsobjektet. Nu får vi vänta och se hur allting fortsätter och hur det blir för dem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar