tisdag 2 december 2014

Blåa husets nya möbler

Vad händer här?


Jo, en dag hämtades det nya möbler till det blåa huset. Det var en gåva de fick ta emot och de var mycket tacksamma över den! Möblerna lastades av vid ytterdörren. Alfred och Prisilla fick ett köksbord, fyra stolar, en modernare spis och en diskbänk.


Stolarna placerades i kapellet. Det behövdes bekvämare stolar dit. De små, svarta kapsylstolarna fick flytta ut. Kapellet söker ännu sin egen stil. Just nu råder det stark färg- och stilkaos där, men det är absolut ingen brådska med att göra förändringar. Det är ju så att när någonting blir färdigt så "dör" det. Och då är det slut med det roliga.


Prisilla provsitter en av stolarna. Jodå, de här stolarna är betydligt bättre. Det gamla bordet (som finns bakom Prisilla) är det blåa husets gamla köksbord som förflyttats ner till kapellet.


Och i köket placerades det nya bordet. Köket genomgick vissa omorganiseringar, men liksom i kapellet (och det övriga huset också för den delen) råder det färg- och stilkaos. Tids nog skall det bli en förbättring där också, men det känns bra så här just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar