torsdag 31 juli 2014

Sommarens små inköp

Här presenterar jag några av mina sommarfynd.

Som den här! En liten virkad solros som man blir glad av. Passar bra som matta.


Eller den här virkade runda saken! Passar också bra som matta. Jag köpte mattorna av en dam på ett kvällstorg som virkade och sålde hantverk i dova och murriga naturfärger.


Bland dessa loppisfynd så är den lilla gröna glasfågeln min absoluta favorit. Jag betalade 1 euro för den och kände mig mycket nöjd när jag kom ut från loppisen med detta mitt enda lilla fynd från det stället.


Och här har vi polska handblåsta kulor. Mycket användbara som t.ex. vasar och lampskärmar.


Den här är också fin, 50 cent fick jag betala för den. Jag gissar att den kan ha varit en del till någon turistsouvenir någon gång i tiderna.


I Tavastehus var jag själv turist i sommar och köpte dessa souvenirer från  Tavastehus slott. Den ena är egentligen en pennvässare och den andra en nyckelringsdekoration.


Miniatyrknappar är bra att ha i lager. Även de små smyckedelarna i form av verktyg, nycklar, kors etc, passar bra i min dockskåpsvärld.


Detta är ett gräsligt spektakel som jag inbillar mig att det kan finnas någon form av potential till att göra om till någonting, jag vet bara inte vad just nu... Från början satt där fastlimmat en massa rosa tyg och en gräslig babydocka som åkte i soporna med fart. Ja, det lär ju finnas köpare till allt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar