torsdag 26 september 2013

Den nya trappan

Oj, oj, oj, oj vad det har varit besvärligt att ta sig upp till övre våningen med den gamla trappan... det har varit både att dra in magen och hålla andan...Men nu känns det lite bättre med den nya trappan...2 kommentarer:

 1. Först tänkte jag att den gamla trappan såg ju fin ut, men oj så jobbigt att komma upp! Och sen när jag såg den nya trappan så kändes det ju lättare, man kunde äntligen andas ut =) Och den ser väldigt fin ut, så det var ju skönt att man både kan gå upprätt och ha det fint samtidigt =)
  Hannah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den gamla trappan var aningen ologisk, inte för att det var ett så stort problem, det finns många andra ologiska punkter i mina dockskåp... men när jag lyckades komma över en fabrikstillverkad trappa, så fick jag lust att såga, limma och måla om den så att den passade in i huset. Det är kul att göra lite förändringar ibland! :) Och på det sättet så blir man ju aldrig färdig och hinner aldrig få tråkigt! ;) Och Alfred och Annielie som bor i huset tycker nog att det är bekvämare så här! ;)

   Radera