söndag 10 februari 2013

Jippiii!!!! Jag har fått ett nytt dockskåp!

Ibland får man bli både stort och glatt överraskad och varm om hjärtat! Gissa om jag igår blev både häpen och lycklig när det plötsligt står ett fint Lundby dockskåp på mitt köksbord som en gullig person köpt på nätloppis åt mig. Jag hade ingen aning om att sådana affärer varit på gång och inte hade jag berättat för någon heller att jag inom mig gick omkring och längtade efter ytterligare ett dockskåp.Nu fanns det plötsligt där! Tusen, tusen tack till dig, söta du! <3

Dockskåpet är i bra skick. Jag undrar hur gammalt det är, kanske 90-tal? Det är bara små detaljer som måste fixas och jag  kommer inte att renovera och tapetsera om det. Det är charmigt så här - med lite hjärtan på tapeterna som ett barn någon gång ritat och så... och en hemgjord skorsten... ack, skulle de bara veta att det inte är ett barn som pysslar med det nu - i stället en tant!

Idag satte jag in "glas" i fönstren. Det gjorde jag av plastfickor.

Det börjar  bli dags att flytta in.
2 kommentarer:

  1. Oj vad kul, jag hittade precis ett likadant på nätet för 5 euro, fast mitt är inte i så gott skick! Satt precis och undrade vilken modell det är och det lilla jag fått fram av dom ursprungliga tapeterna är exakt som i ditt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så trevligt! :) Jag har fått information om att den här dockskåpsmodellen skulle vara en Lundby Göteborg och tillverkad 1981-1982, så det är lite äldre än vad jag gissade.

      Radera